Selecteer een pagina

Wat fijn dat je interesse toont in onze animatie en videoproductie pakketten. Op deze pagina vind je meer informatie over de inhoud van deze pakketten.

 

De prijzen van de pakketten zijn richtlijnen. In sommige gevallen kunnen de prijzen afwijken ivm de uiteindelijke wensen van de video producties. Vaak kunnen wij een passende oplossing bieden voor bijna elk budget. Wij gaan daarom graag met je in gesprek om je wensen te bespreken.

Wat kun je verwachten van de animatie pakketten?

Wil je snel en eenvoudig de werking van een app, portal of ander onderwerp uitleggen aan de kijker? Dan is het Basis pakket daar geschikt voor. Door middel van infographics leggen we de boodschap uit. Ook kunnen we door het gebruik van steekwoorden en korte zinnen de boodschap nog verder verduidelijken. Daarnaast is het mogelijk met een voice-over te werken tegen meerprijs zoals in het voorbeeld.

 

Bij het Standaard pakket passen we het design aan je huisstijl aan. Zo is de film herkenbaar bij je merk en bedrijf. In dit pakket maken we ook gebruik van een voice-over om de boodschap nog beter over te kunnen brengen dan bij het Basis pakket.

Een ander verschil is meer dynamiek in de bewegingen van de karakters en infographics.

 

Het Plus pakket is voor de veeleisende ondernemer. Hierbij kunnen we helemaal los gaan met 2D en 3D animaties, diverse karakters met eigen stem, meerdere muziekstukken en nog veel meer opties.

Let op! Dit is een vanaf prijs.

3D animatie

ANIMATIE PAKKETTEN

Keuze kunnen maken voor een animatie?

We gaan graag met je in gesprek!

Wat kun je verwachten van de videoproductie pakketten?

Het Basis pakket bestaat uit een videopitch. Een videopitch is de perfecte manier om met een korte persoonlijke video jezelf en je bedrijf, product of dienst te presenteren.

Je schrijft zelf je pitch tekst. Wij checken even of de tekst helder en doelgericht is. Onze cameraman komt naar jou gewenste locatie en je mag je pitch voor de camera presenteren. Een groot gedeelte mag je voorlezen!

Na je pitch maken we een rondje op je werkplek en schieten zoveel mogelijk relevante beelden ter ondersteuning van je pitch.

 

Een bedrijfsfilm is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is een mooie manier om je bedrijf te presenteren. Wij luisteren graag naar je verhaal.

  • Waarom ben je ondernemer geworden?
  • Wat is je passie?
  • Welke visie heb je?

Dit zijn de vragen die wij stellen om ze te vertalen naar een unieke bedrijfsfilm die jou onderneming perfect weergeeft.

Bij het Standaard pakket komen we een halve dag bij jou op locatie filmen. We komen met zijn twee zodat de cameraman zich kan focussen op het perfecte plaatje en de regisseur zijn volle aandacht aan de inhoud kan geven.

 

Het Plus pakket is een uitgebreide versie van het Standaard pakket. We komen een hele dag filmen op locatie (meerdere locaties zijn mogelijk). Hierdoor hebben we nog meer tijd en mogelijkheden om de perfecte opnames te maken.

Uiteraard zijn er nog veel meer extra opties mogelijk. Denk aan een lichtman, geluidsman, visagie, acteurs en nog veel meer. Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

VIDEOPRODUCTIE PAKKETTEN

Pakket aanvragen?

Ik wil graag

6 + 11 =