Select Page

Koopman Logistics

Bedrijfsfilm en Website Header Video

Het verhaal van Koopman Logistics

In samenwerking met TROI Studio hebben we de nieuwe bedrijfsfilm van Koopman Logistics geproduceerd. Van Koopman Logistics kregen we de vraag om een bedrijfsfilm en header video te maken, passend bij hun nieuwe branding en vernieuwde website.

Koopman logistics is een logistiek familie bedrijf wat zich bezighoudt met het vervoeren van (nieuwe) auto’s, pakketten en overige vracht. Daarnaast hebben ze hun eigen garage, van schoonspuiten tot uitdeuken en spuiten. Met de nieuwe branding willen ze graag meer de focus leggen op de vele personen die bij Koopman werken in plaats van de vele vrachtwagens. Met dit gegeven zijn we aan de slag gegaan, met deze bedrijfsfilm als resultaat.

Techniek

De film is in zowel Engels als Nederlands ingesproken en ondertiteld.

De opnames hebben we met een team van 3 man gemaakt. Filmopnames zijn in 3 dagen gemaakt bij de vestigingen in Noordhorn, Amsterdam en Born. Door het werken met 2 cameramannen was het mogelijk 2x zoveel beelden tegelijk te filmen. Ook zijn we voor sommige opnames opgesplitst. Bijvoorbeeld 1 camera in de vrachtwagen en de 2e filmend vanaf een viaduct.

Van de beelden die we hebben gemaakt is tevens een header video gemaakt als achtergrond op de website.

Wie hebben eraan gewerkt

Executive producer: TROI Studio

Productie : Mondha Media

Camera: Sebastiaan van Hamond & Ben den Hartog

Edit / Kleur & Audio bewerking: Sebastiaan van Hamond