Select Page

Royal Flora Holland

Werken bij video

In opdracht van Olympia Uitzendbureau hebben we deze recruitment video geproduceerd. De opdracht was een korte en duidelijke video te maken waarin de functie veilingmedewerker wordt belicht.

De video wordt gebruikt ter ondersteuning van de vacature voor parttime veilingmedewerkers welke Olympia Uitzendbureau open heeft staan bij Royal Flora Holland en is te vinden op www.werkindelogistiek.nl/floraholland-naaldwijk.
In deze video is geen gebruik gemaakt van grafische elementen aangezien de video ter ondersteuning van de werkenbij pagina en vacature bedoeld is.

Techniek

De opnames hebben we in de vroege ochtend bij de bloemenveiling in Naaldwijk gemaakt met een crew van 2 personen. De technieken die we hebben gebruikt zijn camera op statief, schouder en gimbal. We hebben een werknemer gevolgd bij haar werkzaamheden om de kijker een duidelijk beeld te geven van de functie welke hij/zij gaat vervullen als hij als  uitzendkracht bij de veiling aan de slag gaat. De montage hebben we op de muziek gemaakt en strak 1:00 minuut.

Wie hebben eraan gewerkt

Productie : Mondha Media
Camera: Sebastiaan van Hamond
Camera Assistent: Stuart Sheppard
Edit / Kleur & Audio bewerking: Sebastiaan van Hamond