Select Page

School voor Eenzijn

Workshop video

Het verhaal van de School voor Eenzijn

In onze samenleving ligt een grote focus op technologische vooruitgang. We denken dat social media en apps de wereld en onszelf beter maken. Dat zijn oplossingen aan de buitenkant en ze dragen bij aan gevoelens van eenzaamheid. In onszelf zijn we meer dan ooit het contact met het geheel kwijtgeraakt. In wezen zijn wij één en door dit inzicht te doorgronden ga je pas echt meer rust, vrijheid en ontspanning ervaren. Dit resulteert in Liefde: oftewel je verbonden voelen met alles en iedereen.

De School voor Eenzijn wordt de plek waar je een leven lang kunt leren over deze subtiele levenskunst. Ieder heeft hierin zijn eigen pad te gaan, maar door deze community tillen we elkaar naar een hoger level.

Wij van Mondha Media vinden dit een mooi initiatief. Zodoende hebben we aangeboden de promotie video te verzorgen, alsmede 2 korte social media promo’s.

Techniek

In 2 dagen hebben we diverse delen van de workshop geregistreerd. Daarnaast hebben we in 1 dag interviews gedraaid met beide oprichters van de school.

Wie hebben eraan gewerkt

Klant: School voor Eenzijn

Productie / Camera / Edit / Kleur & Audio nabewerking: Sebastiaan van Hamond