Select Page

 Silver Essence

Animatie

Het verhaal van Silver Essence

Door Silver Essence zijn we gevraagd om twee animaties te maken. Een algemene uitleg over Silver Essence en een korte uitleg over hun Hackathon concept.

Leuk detail: In deze animaties wilde ze graag een karakter gebaseerd op de eigenaar. Een foto van hem is door de animatoren gebruikt om een ruwe schets te maken. Waarna er gekozen is voor de definitieve stijl.

Techniek

Na de eerste meeting zijn de scripts en voice-over teksten voor beide animaties gemaakt op basis van door Silver Essence geleverde informatie. Na goedkeuring concept zijn we begonnen met het animeren en hebben we de voice-over laten inspreken. De animaties zijn na goedkeuring van het concept binnen drie weken opgeleverd.

 

Wie hebben eraan gewerkt

Klant: Silver Essence

Productie : Mondha Media

Script / Voice-over teksten / Audionabewerking: Sebastiaan van Hamond

Animatie: Geert Roskam

Voice-over: Pamela van der Wal

Wat zegt de klant

Vanuit Silver Essence hebben we zéér fijn gewerkt met Sebastiaan. Het resultaat mag er dan ook zijn; een tweetal animaties die uitleggen wat ons bedrijf doet en op welke manier. We zijn erg onder de indruk van hoe Sebastiaan ons (technische) verhaal om heeft weten te toveren naar een uitleg die zeer begrijpelijk en toegankelijk is. Lang verhaal kort; Goede samenwerking, snelle afhandeling, een half woord nodig en een top resultaat!

Silver Essence